Hey talent, kom lekker in Bewegin!

Juist als je ambitieus bent, kan het begin van je loopbaan als consultant of organisatieadviseur knap lastig zijn. Want wat is nu de ideale eerste stap? Bij Bewegin start je lekker: je loopbaan is meteen begonnen én je blijft je volop ontwikkelen. Vind jij dit een mooi vooruitzicht? Zet jezelf vandaag nog in Bewegin.

Uitdaging

Verdieping

Vrijheid

Begeleiding

bekijk de route

Uit de startblokken

Bewegin zorgt direct voor versnelling, dankzij uitdagende combinaties. Zo krijg je bij je opdrachtgever uitvoerende taken én een duidelijke opdracht om de organisatie te ontwikkelen. Jazeker, dat is gaaf. En: naast je werk ga je volop aan de slag met je eigen groei. Wij helpen je hierbij. Met een persoonlijk ontwikkelplan. En met opleiding, coaching en begeleiding. Doelgericht, intensief en zeer persoonlijk. Voor jouw toekomst.

Het rechte stuk

Bewegin is twee jaar lang eerlijk en intens. Onderweg vragen we veel én geven we veel terug. Het is ons menens. En dat merk je continu, bijvoorbeeld bij het maandelijkse ontwikkelgesprek. Soms is even sparren genoeg, soms krijg je een opdracht mee. Met als doel: zorgen dat jij na twee jaar vol Bewegin uitstroomt als vakbekwame Junior Organisatieontwikkelaar. Klaar voor de volgende stap.

Jouw doelen bereiken

Na twee jaar Bewegin ben je een ander mens, die belofte durven we wel aan. Dan is het tijd voor jouw toekomst buiten Bewegin. En ook bij die stap helpen we. Tot het zover is geniet je van maandelijkse ontwikkelsessies. Van prikkelende intervisie. Van een toffe baan. Van inspirerende ontmoetingen. En van gezellige maandborrels en toffe uitjes met alle andere talenten van Bewegin.

Kom in Bewegin

Laat één ding duidelijk zijn: Bewegin is een keuze voor jezelf. Voor presteren én plezier maken. Voor vandaag én morgen. Voor de zekerheid van uitstekende begeleiding én de spanning van ontdekken waar je mogelijkheden liggen. Met Bewegin ga je sneller en duik je dieper. Dus waar wacht je nog op? Kom in Bewegin!

Ontdek onze aanpak

Voor opdrachtgevers Voor talenten

"De combinatie van een mooie baan, persoonlijke ontwikkeling en écht onderdeel worden van de organisatie, dat geeft onwijs veel energie."

Wendy Zwarthoed, talent bij Bewegin

"De opvallende aanpak van Bewegin maakte mij meteen enthousiast. Ik doe nu waardevolle werkervaring op én ik word opgeleid tot organisatieontwikkelaar."

Alex van Leijden, talent bij Bewegin

"Bij Bewegin trof ik enthousiaste jonge mensen die zichzelf willen ontwikkelen, organisaties willen verbeteren en elkaar daarbij willen helpen."

Linda van Vechgel, talent bij Bewegin

Haal het onderste uit wat je kan

Meld je direct aan
Sluiten
Sluiten
Sluiten
Sluiten
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×