Gun jouw team een opkikker

Talent is onmisbaar. Ook voor jouw organisatie. En wie talent zegt, zegt Bewegin. Wij ondersteunen door gedreven starters op te leiden, te laten instromen en te blijven begeleiden. Niet gericht op een functie, maar op een scherpe opdracht. En met een aanpak vol energie, daadkracht en blijvende betrokkenheid. Bewegin versterkt jouw team, exact daar waar het telt. Doe je mee?

Direct resultaat

Bijzonder verfrissend

Volop inspiratie

Prettig intensief

bekijk de route

Vertrouwd vernieuwen

Bewegin werkt vertrouwd én vernieuwend. Dit begint met een frisse kijk op de rol en plaats van talent binnen jouw organisatie. Samen bepalen we waar talent nodig is. Dit doen we met een brede blik, kijkend naar de hele organisatie. Zodat onze talenten waardevol zijn met de combinatie die Bewegin kenmerkt: executiekracht + de organisatie ontwikkelen.

Scherpe opdracht

Onze talenten zijn gedreven starters met een plus. Geef ze de ruimte en ze maken het verschil. En dus delen we geen CV’s. Liever dan naar functies kijken we naar uitdagingen. Waar moeten jullie aan werken? Per talent formuleren we een scherpe opdracht. Samen. En we geven een garantie: elk talent draait binnen 3 weken volwaardig mee in jouw team.

Blijvend betrokken

Elk talent gaat fulltime aan de slag. Vanaf de start zie je resultaat én ervaar je onze blijvende betrokkenheid. We investeren intensief in de ontwikkeling van onze talenten én we staan dicht bij jou. Om te sparren, evalueren en de voortgang bewaken. Resultaat: synergie tussen organisatie, talent en Bewegin. Jij kunt de lat steeds hoger leggen.

Ambities: waargemaakt

De grote potentie van jonge talenten benutten voor de hele organisatie. Zorgen dat het werk wordt gedaan én dat de organisatie stappen vooruitzet. Het vaste team inspireren en activeren. Meer grip krijgen op veranderprocessen. En de cultuurdragers van de toekomst binden aan de organisatie. Daar kom jij toch ook voor in Bewegin? Start vandaag nog.

Je persoonlijke route

Voor opdrachtgevers Voor talenten

"Indrukwekkend hoe snel de talenten van Bewegin zich de operatie eigen maken én er los van blijven, een frisse blik houden. De bijdrage van Bewegin inspireert de organisatie."

Maartje Brans, directeur vastgoed bij de Alliantie

"Het juiste talent op de juiste positie, en dan samen iets op gang brengen. Die mooie belofte maakt Bewegin helemaal waar. Wij zijn erg enthousiast over wat Bewegin teweeg brengt."

Lilian Klinkenberg, directeur bij Woonbron

“Bewegin heeft een elegant concept ontwikkeld dat in de praktijk direct zijn vruchten afwerpt. Ze hebben echt voor een frisse dynamiek gezorgd.”

Linda de Haas, manager bij Stadgenoot

De toekomst is Bewegin

Zet de eerste stap
Sluiten
Sluiten
Sluiten
Sluiten
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×